Förbered grönsaker och kyckling: Skär kycklingen i tunna strimlor och förbered alla grönsaker.
Fräs currypasta: Hetta upp oljan i en stor kastrull på medelvärme. Tillsätt currypastan och fräs i 1–2 minuter tills den doftar aromatiskt.
Tillsätt kyckling: Lägg i den strimlade kycklingen och stek i currypastan i 2–3 minuter tills den börjar få färg.
Koka soppan: Häll i kokosmjölk, kycklingbuljong, fisksås, soja och limejuice. Låt soppan koka upp och sjud i 10 minuter.
Koka nudlar: Koka risnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av och skölj med kallt vatten.
Tillsätt grönsaker: Lägg i morot, paprika och sockerärtor i soppan och låt koka i ytterligare 3–4 minuter tills grönsakerna är lätt mjuka men fortfarande krispiga.
Servera: Fördela nudlarna i skålar och häll soppan över. Toppa med salladslök och färska örter. Servera med limeklyftor vid sidan.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.Ok
Lämna ett svar